fbpx
arrow_back

Biontech Türkiye



Alkali Su İyonizerleri

” Biontech Alkali Su İyonizerleri” sizlere
hayatınızın birçok alanında kullanabileceğiniz
en kaliteli suyu sağlar.

BTM 1200 (9 Plaka)

Tezgah üstü 9 plakalı alkali su iyonizeri

54.500₺

61.500₺

BTM 1200 (7 Plaka)

Tezgah üstü 7 plakalı alkali su iyonizeri

55.500₺

55.500₺

BTM 105 DN (7 Plaka)

Tezgah altı 7 plakalı 2 filtreli alkali su iyonizeri

64.500₺

64.500₺

Sebze ve Meyvelerdeki Tarım Artıklarını (Pestisitler) Temizlemek İçin Kullanılır

pH 10-11

Bazı Hastalıkların Tedavisinde Hekimler Tarafından İçme Suyu Olarak Kullanılır

pH 9,5

Yetişkinlerin Günlük Su İhtiyaçları İçin İdeal pH’tadır ve Yüksek Antioksidan Özelliğine Sahiptir

pH 9

İyonize Alkali Su Özellikle Midesi Hassas Kişiler İçin Günlük İdeal İçme Suyudur

pH 8,5

1 Yaşından Büyük Bebekler ve Alkali İyonize Suya Yeni Başlayanlar İçin Uygundur

pH 7,5

Nötr Seviyede İyonize Edilmemiş, Arıtılmış Su İlaç Almak İçin Kullanılır

pH 7

Asidik İyonize Su Cilt Temizleyici ve Besleyici Özellikleri Sayesinde Tonik Yerine Kullanılır

pH 5.5

Kimyasal İçermeyen Yüksek Dezenfektan Gücü Olan Asidik İyonize Su Temizlik İçin Kullanılır

pH 3.5

Biontech Türkiye Alkali iyonize su, asidik hale gelmiş vücut sıvısını güvenli sınırlara çeker. Bu sayede savunma sistemimizi bakteri ve virüslere karşı güçlendirir.
btlogoson

Bizi Bizden İyi Anlatanlar

Hakkındaki Videoyu Oynat Alkali Su Nasıl Elde Edilir

Alkali İyonize Su Cihazı

Bugün modern yaşam eğilimleri, 21.yy. dinamiklerine paralel olarak sürekli bir değişim ve ilerleme halindedir. Bu teknoloji çağının sağlık alanında yaptığı en önemli farklılık, yaşam sürelerinin uzaması ve batı ürünlerinin tüketiminin artmasıdır. Bu nedenle yaşam tarzına bağlı hastalıktan mustarip insan sayısı da gün geçtikçe artmaktadır.

Yapılan araştırmalarda Dünya Sağlık Örgütü, dünyada 2 milyardan fazla insanın sağlıklı suya ulaşamadığını tahmin etmektedir. Oysa tüm canlı organizmaların ve organik maddelerin yaşama devam etmesini sağlayan kimyasal reaksiyonlar su ortamında gerçekleşir. Suyun kimyası yaşamın da kimyasıdır.

Tüm dünyada ne tür bir su tüketilmesi gerektiğine dair uzun yıllardır çalışmalar yapılmaktadır. Çünkü susuzluğun giderilmesi ile sudan fayda sağlanması konusu bilimsel açıdan farklılık göstermektedir. Bu sebeple musluk suyuna alternatif olabilecek arıtma, filtreleme gibi yöntemler giderek yaygınlaşmaya başlamıştır.

Bu süreçte yapılan bazı araştırmalar, şişelenmiş suyun musluk suyundan daha az güvenilir olacağını öne sürmüştür. Çünkü şişelenmiş sular, PET olarak bilinen 1 numaralı plastikte bekletildiklerinde, bu maddelerde bulunan BPA suya sızabilmektedir.

BPA’ya maruz kalmanız ise, beyin gelişimi rahatsızlıkları, doğurganlık problemleri, kanser ve kalp rahatsızlıklarına sebep olabilmektedir. Bu sebeple bugün birçok üretici BPA içermeyen plastik su şişeleri satmayı tercih etmektedir. 

Alkali Su ve Alkali İyonize Su

Alkali Su ve Alkali
İyonize Su Farkı

Alkali Su ve Alkali İyonize Su

Alkali su ve alkali iyonize su aynı değildir. İyonize su, normal alkali suya kıyasla antioksidanlar için daha yüksek bir potansiyele sahiptir. Bunların arasındaki farkı daha detaylı anlamak için kimyada kullanılan alkalinite ve pH kavramlarının aynı şey olmadığını bilmemiz gerekir.

Alkalinite, suyun asitleri nötralize etme yeteneğini ölçer. PH ise suyun pozitif yüklü Hidrojen (H+) iyonlarını çekme potansiyelini ifade eder. Burada bilinmesi gereken bir kavramda suyun iyonizasyonudur. 

İyonlaştırılmış su, elektronik işlemden geçirilerek üretilen sudur. Su pozitif ve negatif elektrotlardan geçerken, sudaki mineraller iyonlaştırılır, pozitif ve negatif iyonlar üretilir. Bu (alkalik ve asidik) iki su eşzamanlı olarak iyonlaştırma sürecinde üretilir ve iki farklı musluk yoluyla dışarı atılır.

Alkali su arıtma cihazı, sudaki minerallere (Çoğunluk kalsiyum, magnezyum ve potasyum) iyonizasyon süreci ile birlikte elektron kazanır. Suyu antioksidan yapan şey de tam olarak bu süreçtir. PH’ı 7’den büyük olan herhangi bir su alkalidir, ancak bu suyun iyonize suya kıyasla daha az sağlık yararı vardır.

Alkali Su Nedir, Faydaları Nelerdir?

Alkali iyonze suyun faydaları nedir dersek; arıtma suyu ve alkali suyu kıyaslarsak temelde ikisinin de bir filtreleme işlemi olduğu görülmektedir. Suyu arıtma işlemi, musluk suyunun kaynatılıp, çıkan su buharının kirli maddelerden arındırılarak tekrar suya dönüştürülmesi işlemidir.

Bazı araştırmalara göre bu geleneksel filtre sistemleri suyun içerisindeki atık maddeleri ve ağır metalleri elemine ederken, suyu büyük ölçüde minerallerden de yoksun bırakmaktadırlar.

Alkali su arıtma işlemi ise suyu filtrelerken kalsiyum, magnezyum gibi mineralleri suya geri kazandırır. Alkali suyun faydalarına geçmeden önce pH kavramından bahsetmek gerekir.

Bir çözeltinin asitliği veya alkaliliği, pH olarak bilinen bir değer cinsinden ölçülür. PH’ı 7’den küçük olan maddeler asidiktir ve asitli su insanların tüketimi için hiç de uygun değildir.

Normal içme suyunun pH seviyesi 7 iken, alkali suyun pH seviyesi 7’den daha yüksektir yani baziktir. Böylece alkali su tüketildiğinde vücuttaki çevre kirliliklerinin ve dengesiz beslenmenin sebep olduğu asitlik nötralize olur ve arıtma suyun neden olabileceği elektrolit dengesizlikleri de yaşanmaz.

Alkali iyonize su ilk Japonya’da geliştirilmiş ve bugün sürekli artan hastalıklara karşı negatif ORP değeri, yüksek çözünmüş hidrojen içeriği, alkali pH gibi özellikleri ile alkali iyonize su önerilmektedir.

Çünkü alkali iyonize su, vücuttaki asidik elementler dengeler, nötralize ederek asidik atıkların dışarı atılmasına yardımcı olur. Böylece kemikleri güçlendirir, vücuttaki şeker seviyesini dengeler, vücut ağırlığını azaltır, saç dökülmesini engeller. Bunlar ve daha birçok faydaları nedeniyle Biontech Türkiye alkali iyonize su oldukça faydalıdır.

Alkali su ise içilebilir olmasının yanı sıra gastrointestinal problemler, hipertansiyon, diyabet ve kanser gibi rahatsızlıkların tedavisinde de faydalı olduğu için hekimler tarafından tavsiye edilmektedir.

Biontech Türkiye’nin sizlere sunmuş olduğu alkali suyun faydalarından bir diğeri de yoğun fiziksel dönemlerde özellikle sporcuların önemsediği hidrasyon konusudur. Alkali su yoğun fiziksel dönemlerde hidrasyonu artırır.

Günlük su alkali mineraller ve karbonat karışımıdır. Alkali iyonize su cihazı elektromanyetizma kullanarak, bu karbonatı kalsiyum, magnezyum gibi minerallerden ayırarak ayrı ayrı boşaltır. Bu alkali mineraller, bir kez karbonattan kurtulduğunda, antioksidan potansiyeli ve (asitle savaşan) alkalinite özelliği kazanırlar.

İyonize su alkali ve asidik olmak üzere iki şekilde gelir. Her türün farklı faydaları vardır ve çeşitli alanlarda kullanılabilir. İyonlaştırıcılar, alkali ve asidik suyu üretmek için güç ve titanyum plakaların bir kombinasyonunu kullanır. 

Alkali iyonize su arıtma cihazı, günlük suyu antioksidan bakımından zengin bir suya dönüştüren akıllı, güçlü bir makinadır. Tüm dünyaya kendini tanıtmış olan ve sağlık yönünden kendisini kanıtlamış bu cihazları günlük hayatınızın birçok noktasında kullanmanız doğal ve kaliteli suyu uygun fiyatta tüketmenizi sağlar.

Blog

Biontech Türkiye Su Arıtma ve İyonizasyon Sistemleri
İle Yapabilecekleriniz Konusunda İlham Alın.

Bizim İçin Çok Değerlisiniz!

Korona Virüs Önlemleri Kapsamında Tüm Personelimiz Evinize Geldiğinde; Maske, Eldiven ve Galoş’tan oluşan Hijyen Seti Kullanır.
Coronavirüs Önlemlerimiz